<-PAGINAHTML-ONLINELDEN->
zelfmoord

ansichtkaart-maken
Internet / Startpaginas

zelfmoord


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - Ansichkaarten weblog

Eigen startpagina Topics
- Ansichtkaart waarsschuwing
- Afmetingen ansichtkaarten
- Ansichtkaart 37 jaar onderweg
- Ansichtkaart volgens wikipedia
- Ansichtkaarten, alles over de ansichtkaart

 Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  Ansichtkaart-maken LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?

 Ansichtkaarten
- Ansichtkaarten
- Ansicht goedbegin
- Ansichtkaart maken


 Ansichtkaart waarsschuwing
Veelplegers uit Gouda kunnen van de politie verscheidene keren een ansichtkaart met de tekst 'Wij houden je in de gaten' verwachten. Dat hoort bij de nieuwe persoonsgerichte aanpak, liet Joep Pattijn (districtschef Gouwe IJssel) dinsdag weten.

Dynamische lijst
De politie Hollands Midden heeft voor Gouda een 'dynamische lijst' opgesteld van personen die bij de politie bekendstaan vanwege overlast en criminaliteit. De politie houdt maar liefst 647 mensen, het merendeel mannen, in de gaten. De gemiddelde leeftijd is tussen de 12 en 24 jaar, maar er staat bijvoorbeeld ook een verdachte van 51 jaar op de lijst.Repressieve aanpak
'Door de lijst regelmatig na te kijken, weten we wie we in de gaten moeten houden. We willen heel actief inspringen op iemand die overlast veroorzaakt of crimineel gedrag vertoont. Een repressieve aanpak', aldus Pattijn.
Geplaatst door: Striktly op 21-10-2010 20:48

 Afmetingen ansichtkaarten
De in Nederland en Belgiƫ gebruikelijke afmetingen van een ansichtkaart is 10,4 x 14,8 cm (A6).
Desgewenst kunt u een dubbele kaart laten maken. Een dubbele kaart op A5 formaat (14,8 x 21 cm)
heeft een hogere attentiewaarde dan een A6 kaart.
Een kaart kan gevouwen worden. Uiteraard kunt u zowel 'liggende' als 'staande' kaarten laten maken.


Geplaatst door: Striktly op 21-10-2010 20:45

 Ansichtkaart 37 jaar onderweg
Ansichtkaart 37 jaar onderweg
Een ansichtkaart heeft er meer dan 37 jaar over gedaan om van het Friese Scherpenzeel naar Amersfoort te komen. Dat meldt het AD. De kaart werd door de zus van Alie de Kriek (102) naar haar broer in Amersfoort verstuurd. Zus en broer zijn al lang overleden. Op het adres woont nu de dochter van Alie de Kriek. Gezien het tijdstip van overlijden van zus en broer moet de kaart meer dan 37 jaar oud zijn. Het is dochter De Kriek een raadsel waarom de kaart, met een afbeelding van het visserdorp Marken en een postzegel van 4 cent, er zo lang over gedaan heeft. Ook TNT Post heeft geen verklaring.


Geplaatst door: Striktly op 03-12-2007 15:28

 Ansichtkaart volgens wikipedia
Een ansichtkaart (ook ansicht of prentbriefkaart) is een kaart met op de ene zijde een afbeelding. In de eerste tijd, begin twintigste eeuw, noemde men het ook wel aanzichtkaart. Dit verklaart direct de term: het is een kaart met een aangezicht, oftewel een plaatje voorop. Het woord is ook een verkorting van het Duitse Ansichts(post)karte.

Veel ansichtkaarten worden verstuurd tijdens de vakantie. Men wil de thuisblijvers laten zien hoe mooi de plek is waar men naar toe is gegaan. De kaarten worden ook als groet of wens (bijv. als kerstgroet of nieuwjaarswens) gestuurd.

De ontwikkeling van de ansichtkaart begint feitelijk in het begin van de twintigste eeuw met de toestemming van de regering van de Verenigde Staten om het woord postcard op de toen nog ongedeelde achterkant van een prentkaart af te drukken (het begin van de undivided back area- periode, zoals de verzamelaars nu deze tijd, 1901-1907, aanduiden. De mededelingen moesten totdantoe aan de beeldzijde worden gedaan. Kort hierna begonnen andere landen met het introduceren van een gedeelde achterkant en zo kon de zegetocht van de ansichtkaart als communicatiemiddel beginnen. De voorzijde werd nu exclusief bestemd voor het beeld. Tot 1905 mocht in Nederland de achterkant van een prentbriefkaart alleen gebruikt worden om naam, adres en woonplaats op te schrijven. Een persoonlijke boodschap zette men onder, naast of zelfs rondom de afbeelding.Geplaatst door: Striktly op 03-12-2007 15:25

 Ansichtkaarten, alles over de ansichtkaart
Welkom bij het ansichtkaarten weblog. Op dit weblog wil ik alles kwijt over mijn hobby ansichtkaarten. Iedereen kan berichten en leuke nieuwtjes over ansichtkaarten toevoegen. Veel plezier!

Geplaatst door: Striktly op 03-12-2007 15:25


Eigen startpagina